We weten wat de naam gaat worden!

Nog ruim 5 weken wachten, dan mogen we eindelijk ons nieuwe gezinslid officieel thuis welkom heten. Uiteraard zijn we al lang aan het nadenken over wat voor naam onze kleine vriendin moet krijgen. Er is al een hoop voorbij gekomen, maar we zijn er nu eindelijk uit!

Het wordt…. ZOË! (spreek uit: Zo-wie)

Nu nog afwachten welke van de twee meiden het gaat worden. De komende weken zullen hun karaktertjes zich verder gaan ontwikkelen en gaan we zien met welke we meer een klik hebben dan de ander. Voorlopig gaan ze erg gelijk op en zijn er nog weinig verschillen merkbaar.

Daarnaast worden er op 4 mei röntgenfoto’s gemaakt die ook nog kunnen beïnvloeden wie het gaat worden. Wij hopen ooit ook een nestje met onze dame te fokken, indien ze geschikt is. De röntgenfoto’s van 4 mei aanstaande kunnen al een indicatie geven van de geschiktheid van de honden om mee te fokken. Dat wordt erg spannend, want de dag erna starten we al met een socialisatiecursus met een groepje. Daarna gaat ze wel nog even terug naar mama en haar broers en zusje.

Voorlopig gaan we gewoon minstens één keer per week lekker knuffelen en maken we ons niet druk wie het gaat worden. Het hele nest is geweldig tot nu toe!

pup orange pup pink