Nog een week in spanning…

Gisteren zijn de pups alweer 6 weken geworden. Het begint nu echt dichterbij te komen! De afgelopen weken zijn we weer (minstens) één keer per week langs geweest. Ondertussen ook de ren binnen en opgezet. Dan wordt het ineens wel echt, maar maakt tegelijkertijd ook dat het nóg lastiger wordt om te wachten tot ze dan echt komt.

Ren met spullen

We hebben intussen ook best wat spullen ingeslagen, zoals je op de foto kunt zien.  Naast het spullen inslaan, zoeken naar een goede hondenschool en puppies knuffelen, zijn we ook bezig met ons huiswerk. We lezen boeken, bekijken filmpjes van puppy culture en maken checklists. Inmiddels zijn ook de clickers en trainingstasjes binnen dus we zijn er wel zo’n beetje klaar voor!

Nu blijft nog even de vraag wie van de twee meiden het gaat worden. Na vandaag hebben we nog steeds geen sterke voorkeur. Er zijn een paar dingen die nog invloed kunnen hebben op wie het gaat worden: zaterdag apenkooien met de pups en de röntgenfoto’s van de pups volgende week vrijdag. Die vrijdag zal ook “the moment of truth” zijn: dan horen we wie het gaat worden! Super spannend dus! Als het goed is, ben ik er in person bij. Ik wil graag weten hoe dat gaat en hoe de foto’s worden gelezen. Zeker omdat we in de toekomst wellicht zelf een nestje willen fokken en we dan wel moeten weten waar we op moeten letten.

Nog ruim een week in spanning dus! Voor nu kijk ik al uit naar zaterdag en voorlopig knuffel ik gewoon evenveel met allebei de meiden. Want zeg nou zelf, deze kun je toch niet weerstaan?